perjantai 21. tammikuuta 2011

Nyt loppu se pervoilu beibe ja tartu hommiin, äläkä haaveile

Outi, hassu ja hupsu, välillä ihan tossu. Outi on aina myöhässä, tekis mieli olla sitä lyömässä, ei se koskaan opi, ellen tee tästä stopin. Outi, aito ja empaattinen, ja joskus liian temperamenttinen. Outi se itkee kun luontodokkaria katsoo, ei sitä sillon saa ees kainaloon nostaa. On se Outi aika tunnollinen, mutta ei siitä koskaan tule kunnollinen, saati aikuinen. Outi se joskus sanoo vaan ahaa ja Apulantaa yhä fanittaa, eikä sitä pysty moni edes kuuntelemaan.

Outi, on se herkkis, ei sille käy mikään laatumerkki. Päällä Outilla on aina samat farkut ja joka päivä se ottaa viiden tunnin torkut ja naamaan kelpaa vaan herkut. Pellolla se Outi vaan viilettäis, jos jostain siivet selkään sais. Outin pitäs joskus miettiä ennen kuin sanoo, ja jos siltä joskus ton pilkkeeen silmäkulmasta pois taikois. Outin suusta härskiä settiä tulee, minkäs sille teet, tulee siitä joskus vielä mc ja sit se heittää Pori Jazzeilla kovaa settii. On se Outi niin hätänen, ja silti usein niin myöhänen. Outi se keskellä yötä vaan runoilee, eikä koskaan nukkumaan ees mee. Siinä se Outi sitten valittaa, pitäs joskus sitä vähän opettaa. Sillon kun Outi se ei liikoja mieti, tulee siitä ihan villi. Outi, ajattevainen, kumpa siitä tulis mulle vielä nainen.

Outi, kirjoittaa se joskus ihme tekstii, kun se sitä vaan keksii ja sais sitten aikaiseksi. Ei sitä Outin kirjoittamista voi sanoo ees harrastukseksi. Tärkeintä Outille on fiilis, muuten siitä katoo se aitous, ja menee väkinäiseksi. Ja sit se menee Outilla ihan pelkäks vääntämiseksi ja se ei oo hyvä se, ja sit on parempi katoo kynäki. Riittäskö Outista tää, vois mennä vähän untaki metsästämään. Outi, sellanen se on.

7 kommenttia:

  1. Täähän on aika mahtava :) Aluksi ajattelin, että runosta tuli ehkä turhan pitkä, mutta toisaalta missään kohdassa ei tuntunut siltä, että "koska tää nyt loppuu!"
    Tykkäsin kun olit tehny vähän erilailla ja riimitellyt reippaasti. Erityisesti keskimmäisen säkeistön alku oli mun lemppari.
    Runon haaveilija-Outin osaan kyllä heti yhdistää "oikeeseen" Outiin :-)

    VastaaPoista
  2. Pidin kovasti sisällöstä. Se oli ihana ja hassu! Mutta riimit ei aukene mulle kunnolla ja oli hankaluuksia päästä rytmiin mukaan. Mutta luin sitten ääneen runon niin avautui vähän paremmin :D

    VastaaPoista
  3. Okkeeh, kiitos palautteesta :) Nii, ei varmaan tarkotus, että riimit ois loppusoinnullisia,jos sitä meinattiin.

    VastaaPoista
  4. Loppusoinnut toivat siihen hieman räppityylistä rytmiä.
    Hauskoja kohtia:
    "Päällä Outilla on aina samat farkut ja joka päivä se ottaa viiden tunnin torkut ja naamaan kelpaa vaan herkut".

    VastaaPoista
  5. Kuvasti hyvin kirjoittajaa sen verran mitä tunnen. Nosti hymyn huulille. Sopivasti erilainen runo. :)

    VastaaPoista
  6. Kiva juttu, että joku oli tehnyt oikeen reippaasti loppusoinnullisen runon. Mullakin tuli kyllä lukiessa vähän räppimäinen rytmi päähän. :D Mut se räppimäisyys sopii kuitenkin yhteen runon sisällön kanssa, eli se ei lukiessa niinkään haitannut. :)

    VastaaPoista
  7. Oon samoilla linjolla muitten kanssa. Riimitely on aina hauskaa, ja sitä on kiva lukea, kun joku on oikein miettinyt kirjoituksiaan :) Vähän hankala oli aluks lukea kun teksti oli "pötkönä", mutta lopussa tajus, että se oli ihan hyvä vaan!

    VastaaPoista